Professionele Track & Trace Oplossing

Weten waar uw wagenpark is

Weten waar uw wagenpark is laat toe efficiënter te plannen en flexibeler in te spelen op onvoorziene noden van uw klanten.

De posities worden elke 6 seconden opgevraagd en realtime weergegeven op professionele kaarten samen met satelliet beelden en actuele verkeersinformatie.

Plug & Play

Onze ProDongle is door zijn Plug en Play uniek in zijn soort. Geen kabels en geen montage, gewoon inpluggen in de OBDpoort van de wagen of bestelwagen. Om fraude tegen te gaan wordt het unpluggen en repluggen van de ProDongle onmiddelijk gemeld met detail van datum, tijdstip en locatie.

Ritten & uurregistratie

Rijtijden, kilometers, werktijd per werknemer en tijd op locatie worden automatisch geregistreerd. Onze rapporten geven u een gedetailleerd inzicht in de reistijden, werktijden en kilometeradministratie van uw wagenpark.

Kilometerregistratie

Via agenda, werkuren en locatie algoritmen kwalificeert ProDongle automatisch de ritten in zakelijk, privé of woon-werk. De bestuurder kan dit steeds zelf manueel aanpassen. ProDongle geeft inzicht in het type van afgelegde kilometers door uw medewerkers via overzichtelijke tabellen die kunnen worden geëxporteerd voor verdere analyse.

Rijgedrag

De hoogte van uw verzekeringspremies, kosten voor herstellingen en onderhoud, bandenslijtage en brandstofverbruik worden bepaald door het rijgedrag. ProDongle levert de tools om het rijgedrag van uw werknemers objectief te analyseren en te verbeteren. Veilig rijgedrag resulteert in minder ongelukken, werkonbekwaamheid en … versterkt uw bedrijfsimago.

Goedkopere Verzekering

U installeert de ProDongle in de auto en geeft ons de toelating om uw rijscore met de verzekeringsmaatschappij te delen. Details zoals locatie, tijd, specifieke snelheden ... worden niet gedeeld. U kan op elk moment het delen van de informatie stoppen. Dankzij de SafetyStick verzekeringspolis wordt goed rijgedrag beloond met een goedkopere autoverzekering.

Wagenpark Beheer

Geïmobiliseerde voertuigen wekken niet alleen ergernis maar wegen ook op de rentabiliteit van uw onderneming. Instelbare alarmen voor kilometerstanden zorgen voor een onderhoudsreminder per email. Ook bij lage accuspanning of bij het merendeel van de motorstoringscodes zal u direct op de hoogte gebracht worden. Voorkomen is goedkoper dan genezen!

Privacy

Via agenda, werkuren en locatie algoritmen kwalificeert ProDongle automatisch de ritten in zakelijk, privé of woon-werk. De bestuurder kan dit steeds zelf manueel aanpassen. De details van de privéritten zijn indien gewenst niet meer zichtbaar voor het bedrijf waardoor de privacy van de medewerkers wordt gerespecteerd.

Complete oplossing zonder verborgen kosten

Pan-Europese werking met professionele kaarten

Onbeperkt aantal kms & gebruikers

Helpdesk, software & kaart updates inbegrepen

Toegankelijk via elke PC, smartphone en tablet

Eigen software, integratie via API mogelijk

Geen installatie kosten