Social distancing

Bescherm medewerkers, bezoekers en klanten

Geef uw medewerkers, bezoekers of klanten de ProDongle Proximity Alert en zodra de afstand kleiner is dan de veilige afstand worden beide personen gewaarschuwd. Hierdoor kunt u veilig werken in overeenstemming met de wettelijke normen. In de opstelling zonder centrale rapportering worden er geen gegevens opgeslagen zodat de privacy maximaal wordt gerespecteerd.

De ProDongle Proximity Alert kan worden gedragen met een lanyard of clip.

Contacteer expert

Bestel nu om snel geleverd te worden

De ProDongle Proximity Alert is leverbaar voor een prijs van €60 (excl BTW) per dongle. Vermits de bestellingen groter dan onze huidige stock gebeuren de leveringen op basis van de besteldatum en gevraagde volume.

Plaats nu uw bestel intentie. We contacteren u zodra we uw leveringsdatum kunnen bevestigen en zullen op dat moment uw bestelling herbevestigen voor we leveren.

Plaats bestel intentie
Social distancing
Social distancing

Uitbreidbaar met centrale rapportering

Door de installatie van een extra centrale unit kunnen de gegevens van de ProDongle Proximity Alert naar ons cloud platform worden verzonden. Via onze Applicatie kan u zien wie er vaak op een onveilige afstand komt en kan u uw medewerkers coachen of werk herorganiseren en zo voor een veiligere werkomgeving zorgen.

Voorkom stevige sancties of sluiting

Indien de autoriteiten vaststellen dat de social distancing-maatregelen niet worden nageleefd, wordt de onderneming in eerste instantie een zware boete opgelegd. In geval van niet-naleving na de sanctie zal de onderneming moeten sluiten. Via onze oplossing kan u uw sociale partners en de overheid bewijzen dat u voor een veilige werkomgeving zorgt.

Contacteer expert

ProDongle in het NOS Journaal

Het NOS Journaal kwam op bezoek bij onze klant LVD en zag hoe de Proximity Alert in realiteit werkt.

Deze klanten hebben al gekozen voor de ProDongle Proximity Alert