Connecteer uw wagenpark
in 3 eenvoudige stappen

1
Plug de ProDongle in

Vandaag de dag zijn auto’s en bestelwagens eigenlijk vooral computers. Ze hebben een diagnostische poort aan boord die een heleboel gegevens weergeeft: snelheid, kilometerstand, prestaties, … Steek de ProDongle in de OBD II poort van uw voertuig die standaard is voorzien in de overgrote meerderheid van de voertuigen gemaakt in de laatste 20 jaar.

Vervolgens maakt u een account aan om de Dongle te activeren en maakt u een kort ritje met uw auto om de interne GPS van de ProDongle te calibreren. Geen zorgen, u kunt eenvoudig meerdere bestuurders instellen voor dezelfde Dongle.

2
Krijg toegang tot uw account in de cloud

Eenmaal gekalibreerd zal de ProDongle starten met het veilig versturen van gegevens naar de cloud. Het apparaatje heeft zijn eigen geïntegreerde dataverbinding met een virtuele simkaart die werkt over het hele Europese continent zonder extra kosten.

Alle gegevens zoals rijtijden, werktijden, locaties, snelheden, toerentallen, motorstoringscodes, accuspanning … worden voor verwerking in onze database opgeslagen. Met onze locatie- en tijdslogaritmen worden de ritten automatisch ingedeeld in zakelijke, privé of woon-werk ritten, dit allemaal overzichtelijk in kalender- of tabelvorm met respectievelijke kilometers. Eveneens zijn vertrek- en aankomsttijden alsook de effectieve werktijd met locatie en klantnaam weergegeven.

Omdat veilig rijgedrag resulteert in minder ongelukken, schade en werkonbekwaamheid en het het bedrijfsimago versterkt, analyseert ProDongle ook objectief het rijgedrag van uw werknemers. We vergelijken de gegevens met onze uitgebreide database van wegennetten en snelheidsbeperkingen en kennen elke rit en bestuurder een veiligheidsscore toe op basis van hun rijgedrag. Log in op uw ProDongle account, toegankelijk op elke smartphone, tablet en computer, voor uitgebreide schema’s, kaarten en logs.

3
Ontvang aangepaste rapporten en waarschuwingen

Natuurlijk wilt u op de hoogte gebracht worden wanneer uw werknemer roekeloos aan het rijden is of wanneer uw vervang- of proefritwagen de landsgrens overschrijdt. Dankzij volledig aanpasbare waarschuwingen per sms en e-mail ziet u meteen wanneer één van de instelbare drempels overschreden wordt. Onopgemerkt valsspelen is onmogelijk, aangezien het uitpluggen en herinpluggen met tijdstip en locatie per e-mail en sms gemeld wordt.

De Privacy Mode maakt het mogelijk om alle informatie over een rit te verbergen voor de beheerder. Zo kunnen uw medewerkers, afhankelijk van hun instelling (privé , woon-werk of alle ritten), genieten van privacy voor de niet werk ritten.